Regler for informasjonskapsler for Statjobb

Dette er regler for informasjonskapsler for Statjobb, tilgjengelig fra http://statjobb.no

Hva er informasjonskapsler

Slik som nesten alle andre profesjonelle nettsteder, bruker dette nettstedet informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned på datamaskinen for å forbedre opplevelsen. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker dem, og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan nedgradere eller «ødelegge» visse elementer av nettstedets funksjonalitet.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, se Wikipedia-artikkelen om informasjonskapsler (eller HTTP cookie for engelsk wikipedia).

Hvordan bruker vi informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av forskjellige grunner som beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for deaktivering av informasjonskapsler uten å fullstendig deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til på dette nettstedet. Det anbefales at du lar alle informasjonskapsler være på dersom du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke, i tilfellet de brukes til å levere en tjeneste du bruker.

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres ved å justere innstillingene i nettleseren din (se hjelpen til nettleseren din for å finne ut hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at du også deaktiverer visse funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapsler vi lager

  • E-post nyhetsbrev relaterte informasjonskapsler

Dette nettstedet tilbyr nyhetsbrev eller e-post abonnementstjenester, og informasjonskapsler kan brukes til å huske om du allerede er registrert, og om du vil vise visse varsler som kanskje bare er gyldige for folk som er abonnenter eller folk som ikke er det.

  • Skjema relaterte informasjonskapsler

Når du sender inn data gjennom et skjema slik som de du finner på kontakt sider eller kommentarfelt, kan informasjonskapsler lagres for å huske dine brukerdetaljer for fremtidig korrespondanse.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende avsnitt beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på via dette nettstedet.

  • Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseverktøyene på nettet for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen din. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

Mer informasjon

Hvis du fortsatt vil ha mer informasjon, kan du kontakte oss via en av våre foretrukne kontaktmetoder:

  • E-post: post@statjobb.no

Uploading