Webutvikler til NRK.no

  • IT, Medie -og innholdsproduksjon
  • 4 uker siden
  • Oslo

Stillingen

  • icon
    Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Webutvikler til NRK.no
Frist: 20.05.2024
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Håvard Lørum
Stillingstittel: Gruppeleder
Kontaktperson: Irina Gorokhova
Stillingstittel: Leder for rekruttering

Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS

De siste årene har NRK.no opplevd stor vekst, og vi er nå blant de tre største nyhetsnettstedene i Norge, med et stadig mer lojalt publikum.

NRK.no-teamet er et kryssfunksjonelt produktteam sammensatt av utviklere, konseptutviklere, digitaldesignere, i tillegg tildriftere, testere, og teamledere. Vi har et tydelig nyhetsoppdrag i bunnen, men har også et rikt utvalg av innhold fra de øvrige redaksjonene i NRK for å levere håp, humor, hjerne og hjerte til publikum.

Strategisk ligger det store ambisjoner for NRK.no i fremtiden, og vi skal nå posisjonere oss enda tydeligere for publikum. Samtidig står vi foran en modernisering av plattformen vår som åpner for mange nye og spennende muligheter. Fellesnevnere for alt utviklingsarbeidet som gjøres hos oss er stoltheten over det å lage gode produkter som er tilgjengelig for alle.

Vi er sosialt team som liker å jobbe sammen om å lage de beste løsningene og deler et felles ansvar for et av Norges viktigste nettsteder.

Hvem vi ser etter

Vi ser nå etter en erfaren frontendutvikler som har lyst til å bli med å gjøre NRK.no enda bedre. Du må skrive bra kode og kunne bidra med gode grensesnitt som løfter brukeropplevelsen. Hvis du i tillegg har et ønske om å lage løsninger som er like robuste som de er stilige, og like tilgjengelige som de er nyskapende, så kan du være den vi søker.

Tjenestene vi utvikler brukes av store deler av den norske befolkning hver eneste dag, og skal være tilgjengelige slik at alle kan bruke dem. Vi jobber ut ifra prinsippet at universell utforming er nødvendig for noen, men bra for alle. Hos oss vil du få rom til å bidra til dette og til å bygge egen kompetanse.

Faglige kvalifikasjoner:

Du har jobbet med noen eller flere av følgende teknologier: JavaScript/TypeScript, HTML, CSS, og har gjerne også erfaring med Web components, React og Node.js.

I tillegg til web-teknologiene nevnt over jobber NRK.no-teamet blant annet også med blant annet disse teknologiene, men dette er ikke et krav til deg: Sanity, Java (Kotlin og Scala), Elasticsearch, MySQL, Firebase, Kubernetes og Terraform.

Koden skrives på engelsk, men ettersom arbeidsspråket vårt er norsk forventer vi at du er komfortabel med å bruke dette både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper

Vi tror det er mange forskjellige bakgrunner som kan sette deg i stand til å lykkes og trives i NRK. Samtidig tror vi at du er nysgjerrig på teknologi, liker å lære nye ting, og gjerne utforsker nye programmeringsspråk og rammeverk.

Vi elsker å dele kunnskap og læring med hverandre, og håper derfor at du også liker det. At du er nysgjerrig på andres erfaring og motiveres av å bidra faglig og sosialt er viktig for oss. Du samarbeider godt med andre og liker å dele kunnskap, erfaringer og informasjon.

Vi ser etter deg som er initiativrik og trives med ansvar. Du er analytisk og kan vurdere komplekse problemer og foreta gode vurderinger. Du bør være god til å kommunisere med folk med ulik kompetanse.

Hva får du ved å jobbe i NRK

Det skal være lett å være ny i NRK. Vi er mange som vil hjelpe deg i gang. Vi setter av tid og ressurser til faglig fordypning og utvikling, slik at du selv skal få mulighet til å tilegne deg kompetanse som du mener er nyttig for jobben og karrieren din. Du kan blant annet få bidra til videreutvikling av våre aktive faggrupper. Du vil oppleve at NRK er et av de teknologiske miljøene i Norge som ligger lengst fremme når det gjelder digital produkt- og tjenesteutvikling.

Du kan også søke midler til etter- og videreutdanning.

Vi er i ulike livsfaser og har ulike interesser og behov. Arbeidslivet hos NRK skal være mer enn bare jobben, altså har vi en rekke ulike velferdsgoder, aktivitetstilbud og sosialiseringsarenaer. Som eksempler kan nevnes kunstforeningen, og et aktivt bedriftsidrettslag med over 20 interessegrupper. På Marienlyst har vi et eget godt utstyrt og populært treningsrom. Ellers har vi gode rabattavtaler med treningsstudioer i hele landet.

Som ansatt i NRK vil du være dekket av både gruppelivsforsikring og fritidsulykkeforsikring, og vi tilbyr en av landets beste pensjonsordninger. NRK tilbyr svært gode permisjons- og sykelønnsordninger hvis man får behov for det.

Oppdraget vårt

NRK er hele Norges allmennkringkaster. Vi sørger for at alle som bor i landet får tilgang på god og sann informasjon. I tillegg skal vi samle og engasjere. Innholdet og tjenestene våre skal føre oss tettere sammen. Slik kan vi lære av hverandre og om hverandre, og utvikle oss, som mennesker og nasjon.

Hos NRK skal alle finne noe som appellerer. Noe som underholder, noe som utfordrer, som inspirerer og gjør oss litt klokere. Men alle må ikke like alt vi lager. NRK skal også favne det smale og sære; løfte stemmer som ikke alltid blir hørt. Oppdraget er komplekst, omfattende og utfordrende. Oppgavene og løsningene er mange og ulike.

Vi har ikke alltid en fasit, men må være kreative og jobbe sammen om utfordringene. Det gjør jobben vår spennende. En ting er likevel helt sikkert: skal vi lykkes med oppdraget vårt må vi som jobber hos NRK speile menneskene som bor i samfunnet vårt, menneskene som vi er på jobb for. Slik kan vi forstå de mange og forskjellige behovene som finnes og dekke dem. Derfor ønsker vi oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring og forutsetninger.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.
Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?
NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo
Bransje: Medie- og innholdsproduksjon, IT – programvare
Stillingsfunksjon: IT utvikling / Front-end
Arbeidsspråk: Norsk

Nøkkelord

Frontend, NRK, nrk.no, Webutvikler

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading