Vil du være prosjektleder for å realisere IKT i fremtidens sykehus?

  • Drift og vedlikeholdstjenester, Bygg og anlegg, Bank, finans og forsikring, IT, Konsulent og rådgivning
  • 2 uker siden
  • Oslo

Stillingen

  • icon
    Antall stillinger 3 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: Sykehuspartner HF
Stillingstittel: Seniorrådgiver Prosjektledelse Bygg IKT
Frist: 26.03.2023
Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med Sykehuspartner

Som seniorrådgiver og prosjektleder hos oss får du muligheten til å lede spennende IT prosjekter til nye sykehus som skal bygges i årene som kommer.Arbeidsoppgaver
Våre prosjekter leverer IT løsninger til blant annet byggeprosjekter som Nytt sykehus Drammen, Nye Aker, Nye Rikshospitalet og Nytt psykiatribygg AHUS.

Vi har flere roller som skal fylles og ser etter deg som ønsker å utvikle deg i rollen som hovedprosjektleder, teamleder eller teknisk prosjektleder. Du vil være en rådgiver til byggherre og sykehusene gjennom alle fasene i prosjektet, samt sørge for at prosjektet gjennomføres i samsvar med definerte mål og premisser. Du får gode muligheter for faglig utvikling ved å delta i spennende prosjekter, som er varierte i varighet og kompleksitet. Byggeprosjektene leverer løsninger fra hele Sykehuspartner og
Helse Sør-Øst sin mangfoldige portefølje, fra oppkobling av servere og IKT rom til etablering av kliniske systemer og utvikling av mobile apper.

I tillegg vil du være en aktiv bidragsyter i Sykehuspartners tverrfaglige miljø og i utviklingen av metodikk og kompetanse for å levere til fremtidens nye sykehus.

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som har relevant utdanning på minimum bachelornivå fra høgskole eller universitet, eller lang og relevant arbeidserfaring. Du må ha bred erfaring fra prosjektledelse og gjerne ha ledet prosjekter innen IKT-infrastruktur og/eller systemtilpasninger. Det er en fordel om du har teknisk IKT kompetanse, samt kjennskap til smidigmetodikk.

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort.

Personlige egenskaper
Som person har du mye driv og trives med å lede og motivere andre. Du har evne til å se helhetlige sammenhenger og avhengigheter mellom organisasjon, system og prosess. Du er løsningsorientert og analytisk. Du må også ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr
Hos oss blir du en del av et fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår. Vi har ulike kursprogram og du får sertifisering i Prince2 innenfor prosjektledelsesfaget. Lønn gis etter avtale. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for et balansert jobb-familieliv.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1800 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Sektor: Offentlig
Antall stillinger: 3
Sted: Hoffsveien 1D, 0275 Oslo
Bransje: Bank, finans og forsikring, Bygg og anlegg, IT, Drift og vedlikeholdstjenester, Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon: Prosjektledelse, Rådgivning, IT drift og vedlikehold / Drift/Operations

Nøkkelord

Rådgivning, Prosjektledelse, IKT, Bygg, eHelse

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading