Vil du være med på et spennende oppdrag?

  • Medie -og innholdsproduksjon, IT
  • 3 uker siden
  • Nordland

Job Information

  • icon
    No. of Openings 1 opening

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Vi søker senior utvikler
Frist: 31.01.2023
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Fredrik Undli
Stillingstittel: Seksjonsleder Bodø
Telefon: 959 21 709

Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS

Vi søker seniorutvikler i Bodø!

Gjøre en forskjell

Som utvikler hos NRK jobber du med å forenkle hverdagen til mange mennesker. Flere millioner bruker NRKs tjenester ukentlig og stoler på oss i hverdagen. Enten de sjekker været hos Yr, ser på Dagsrevyen eller hører på podkast i NRK Radio-appen. Derfor gir arbeidet vi utretter stor verdi.

Vi får mye positiv oppmerksomhet fordi vi forsøker å ha med universell utforming i all produktutvikling. Det krever tidvis høy grad av faglighet og kreativitet, men vi er overbevist om at det gir bedre publikumsopplevelser for alle. Hos oss vil du få rom til å bidra til dette, og til å bygge egen kompetanse.

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som fortsatt er nysgjerrig på teknologi. Du liker å lære nye ting. Gjerne nye programmeringsspråk og rammeverk. Du verdsetter en kultur der vi deler på kompetanse og heier på hverandre. Vårt uttalte mål er å holde verdensklasse. Nå søker vi talentfulle teknologer som deler vår ambisjon.

Arbeidsoppgaver

De siste årene har NRK.no opplevd stor vekst, og vi er blant de tre største nyhetsnettstedene i Norge, med et stadig mer lojalt publikum.

NRK.no – teamet er et kryssfunksjonelt produktteam sammensatt av utviklere, konseptutviklere, digitaldesignere, teamledere og test- og driftsressurser.

Vi har et tydelig nyhetsoppdrag i bunn, men har også et rikt utvalg av innhold fra de øvrige redaksjonene i NRK. Vårt motto er at både håp, humor, hjerne og hjerte skal få næring hos oss.

Strategisk ligger det store ambisjoner for NRK.no i framtiden, og vi skal nå posisjonere oss enda tydeligere for publikum. Samtidig står vi foran en modernisering av plattformen vår som åpner for mange nye muligheter. Fellesnevnere for alt utviklingsarbeidet som gjøres hos oss er eksperimentering, testing, bruk av åpen kildekode, og stoltheten over det å lage gode produkter som er tilgjengelig for alle.

NRK Nyhetsappen skal utvikles fra Bodø. Teamet som bygges opp skal få ansvar for å forbedre og forvalte appen fra backend og helt ut til brukerne.

Vi tilbyr

Meningsfullt samfunnsoppdrag
Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag. Du får mulighet til å samarbeide med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i fellesskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø.

Kontinuerlig kompetanseutvikling

Vi ønsker å bidra til din kompetanseutvikling! Du kan blant annet få bidra til videreutvikling av våre aktive faggrupper, der både smidig ledelse og produktutvikling kan være aktuelle temaer for deg. Hvis du vil, er det store muligheter for å representere NRK gjennom talks på konferanser eller å skrive artikler for NRKbeta om digital produktutvikling. Du vil oppleve at NRK er et av de teknologiske miljøene i Norge som ligger lengst fremme når det gjelder digital produkt- og tjenesteutvikling.
I tillegg har vi i NRK ordninger der du kan søke midler til etter- og videreutdanning. Og vi vil gjøre det vi kan for at du skal få utvikle deg som fagperson. I organisasjonen finnes det også svært mange karriereveier i og utenfor teknologi-sfæren i NRK.

Fleksibel og trygg arbeidshverdag
Hverdagslogistikken kan være heftig for oss alle. Der det er mulig, tilstreber vi å gi ansatte den fleksibiliteten de trenger. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og hybrid arbeidshverdag.

Som ansatt i NRK vil du være dekket av både gruppelivsforsikring og fritidsulykkeforsikring og vi tilbyr en av landets beste pensjonsordninger.

NRK tilbyr svært gode permisjons- og sykelønnsordninger hvis man får behov for det.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Sted: Dronningens gate 7, 8006 Bodø
Bransje: IT, Medie- og innholdsproduksjon
Stillingsfunksjon: IT utvikling / Systemarkitekt, IT utvikling / Utvikler (generell), IT utvikling / Front-end

Nøkkelord

seniorutvikler, utvikler

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading