Vil du være med og bygge et av Norges sterkeste fagmiljøer innen M365?

 • Helse og omsorg, IT, Offentlig administrasjon
 • 1 måned siden
 • Oslo

Job Information

 • icon
  No. of Openings 1 opening

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: Sykehuspartner
Stillingstittel: Senior fagekspert
Frist: 30.01.2023
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Bjarne Gundersen
Stillingstittel: Rekrutterer
Telefon: 918 27 968
Kontaktperson: Hans Petter Karlsen
Stillingstittel: Rekrutterer
Telefon: 934 25 743

Kontaktperson: Bjørg Alvestad

Stillingstittel: Seniorrådgiver
Telefon: 957 65 475

Nå trenger vi enda flere flinke folk som kan være med på å bidra inn i en av Norges største Microsoft 365-satsninger, og har ledig stilling som

Senior fagekspert

Elsker du å jobbe med M365 og virkelig liker å sette deg inn i nye teknologier? Har du lyst til å bidra til å skape fremtidens samhandlingsløsning i Helse Sør-Øst basert på Microsoft 365-porteføljen? Da er du hjertelig velkommen til oss.

Hos oss vil du ha en sentral rolle inn i teamet med stor innflytelse på hvordan løsningen skal utvikles. Du vil få bryne deg på komplekse problemstillinger sammen med dyktige kolleger i teamet og sammen med andre faggrupper i Sykehuspartner HF. Sammen skal vi levere brukervennlige og moderne samhandlingsløsninger for over 80 000 ansatte i Helse Sør-Øst.

Mer helse med digital samhandlingsløsning

I denne rollen vil det være viktig å forstå og være tett på helseforetakenes sine arbeidsprosesser og behov, for å bidra til nye og mer effektive arbeidsmetoder støttet av Microsoft 365 for å frigjøre tid til mer pasientbehandling for alle ansatte i Helse Sør-Øst.

Vi ønsker at du har noen års erfaring med solid kompetanse på en eller flere tjenester innenfor Microsoft 365-porteføljen. Vi bygger opp et omfattende tverrfaglig team innenfor M365 med ulik fagkompetanse. Det betyr at arbeids- og ansvarsoppgaver vil tilpasses din unike fagkompetanse og interesse.

Kompetanse

 • Stillingen krever relevant utdanning innen IT. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
 • Du har i tillegg god innsikt i plattformen som brukes og over M365. Erfaring med endringsprosesser er en fordel
 • Du har god oversikt over hele M365-plattformen og liker å holde deg oppdatert på den nyeste teknologien og mulighetene som det gir
 • Du kan gå i dybden på en eller flere av tjenestene innenfor Microsoft 365-porteføljen
 • Du kan sette opp hele, eller deler av, en Microsoft 365-tenant
 • Du liker å jobbe både med de lange linjene i prosjekter, men samtidig være løsningsorientert og ta tak i problemer som oppstår underveis

For å trives i stillingen tenker vi at:

 • Du er god til å kommunisere, både på norsk og engelsk
 • Kundeorientert, ansvarsbevisst og serviceinnstilt
 • Strukturert og løsningsorientert
 • Utadvendt og trives i dialog med både brukere og tekniske ressurser
 • Trives i et hektisk miljø og kunne håndtere mange parallelle aktiviteter

Vi tilbyr

 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en svært spennende og samfunnsnyttig bransje
 • Hyggelig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger. Arbeidssted vil være en av Sykehuspartner sine lokasjoner i Oslo/Skøyen, Grimstad, Fredrikstad eller Porsgrunn.
 • Vi gjør oppmerksom på at opplysninger som søkeren kan blir offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke blir oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker blir informert, jf Offentlighetsloven §25.

Les mer her om hvordan det er å jobbe i Sykehuspartner

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Er dette en stilling du kunne tenke deg, ta kontakt. Vi vurderer søknader fortløpende.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Om Sykehuspartner
Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1700 medarbeidere på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

I Helse Sør-Øst er det idag mange gode digitale pasient- og innbyggertjenester som et resultat av innovative miljøer på flere sykehus og Sykehuspartner. Nå skal M365 innføres som et felles administrativt verktøy i foretaket. Dette er det største digitaliseringsprosjektet i foretakets historie. Hovedmålet med prosjektet er å frigjøre midler til pasientbehandling gjennom å standardisere arbeidsprosesser og oppnå en høyere kvalitet for brukerne, realisere økonomiske gevinster gjennom kostnadseffektivisering og forbedring av styringsinformasjon.

Sektor: Offentlig
Sted: Hoffsveien 1D, 0275 Oslo
Bransje: Helse og omsorg, IT, Offentlig administrasjon
Stillingsfunksjon: IT drift og vedlikehold / Drift/Operations, IT drift og vedlikehold / IT-support, IT utvikling / Utvikler (generell)

Nøkkelord

M365, Microsoft365, IT, IT administration, IT expert

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading