Vil du være en del av et av Nord-Norges største juridiske miljø?

 • IT, Offentlig administrasjon, Organisasjoner
 • 1 uke siden
 • Nordland

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: Brønnøysundregistrene
Stillingstittel: Juridiske rådgivere
Frist: 03.06.2024
Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med Brønnøysundregistrene

Vil du være en del av et av Nord-Norges største juridiske miljø?

Om stillingen

Brønnøysundregistrene søker inntil to juridiske rådgivere da vi har mange store og spennende oppgaver foran oss.

Vi leter etter deg som kan bidra til å levere på samfunnsoppdraget vårt. Det innebærer blant annet å bidra til økt verdiskaping gjennom å være en nasjonal registerfører og datakilde. Vi skal forvalte registerdata på en måte som gir trygghet, orden og oversikt for næringslivet, frivillig sektor, innbyggere og offentlig sektor. Stillingen har et bredt spenn av fagområder, og er en unik mulighet til å bli bedre kjent med offentlig sektor. Vi er en organisasjon med innovasjon og læring i sentrum, du får dermed gode muligheter til å utvikle deg som jurist.

Hvordan blir arbeidsdagen din som jurist hos oss?

Som jurist hos oss vil du få en variert hverdag. Du får behandle klagesaker og utrede nye problemstillinger innenfor eksempel selskapsrett, tinglysing, forvaltningsrett og elektronisk forvaltning.

Du samarbeider med og veileder våre interne saksbehandlere i forbindelse med saksbehandling, veiledning, utarbeidelse av rutiner og utredninger. Du vil ha noe kontakt med eksterne kunder som for eksempel advokater, revisorer, privatpersoner og andre offentlige etater i forbindelse med klagesaker og veiledning.

Du vil også ha muligheten til å delta i regelverksutvikling og tverrfaglig samarbeid, og vi har samarbeid med andre offentlige etater og private aktører som du kan få delta i.

Hos oss blir du en del av et stort juridisk miljø. Du har 20 kollegaer i seksjonen, de fleste jurister. Som jurist vil du også ha mulighet til å påvirke hvilken faglig retning du ønsker å utvikle deg i. Er det noen av våre fagområder du ønsker å få økt kompetanse på, vil vi legge til rette for det.

Arbeidsoppgaver

 • juridisk rådgivning internt og overfor våre brukere
 • klagesaksbehandling
 • utredninger og regelverksutvikling
 • delta i samarbeidsprosjekter med andre offentlige etater og private aktører

Kvalifikasjoner

Du må ha

 • master i rettsvitenskap/juridisk embetseksamen
 • god formidlingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det er fint om du også har

 • spesialisering innen selskapsrett, panterett eller personvern
 • relevant erfaring, men er du nyutdannet er du også velkommen til å søke
 • interesse for samspillet mellom jus og teknologi

Vi ser etter deg som har disse egenskapene

 • du må ha god arbeidskapasitet
 • du har gode samarbeidsevner og fungerer godt i tverrfaglige team
 • du er løsningsorientert og positiv til nye utfordringer

Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • gode muligheter for faglig utvikling
 • fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre
 • gode velferdsordninger i alle livsfaser og mulighet for trening i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse (https://www.spk.no/) som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten. Se vår flotte arbeidsplass og byen vi bor i, på Havnegata48 (https://www.havnegata48.no/)

Bor du ikke her, kan vi hjelpe deg med å skaffe bolig, og dekke flyttekostnader etter avtale.

Stillingene er fast og du blir ansatt som rådgiver med årslønn fra kr 594 500 – 692 400, avhengig av dine kvalifikasjoner. Prøvetiden er seks måneder.

Vi har et rekrutteringssamarbeid med Brønnøy kommune og Digitaliseringsdirektoratet. Har du en partner som har behov for jobb kan vi formidle kontakt med disse.

Inkludering og mangfold er viktig for oss

Vi ønsker å være en inkluderende arbeidsplass, der vi gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi trenger medarbeidere med ulik erfaring, bakgrunn, kompetanse og kvalifikasjoner for å løse samfunnsoppdraget vårt. Har du hull i CV-en din, nedsatt funksjonsevne eller innvandrerbakgrunn oppfordrer vi deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Vi innkaller minst én kvalifisert søker fra hver av disse gruppene til intervju.

Bo i Brønnøysund

Brønnøysund er en trivelig liten kystby sør på Helgeland. Vi har korte avstander til det meste og masse vær – uansett årstid! Er du glad i naturopplevelser har vi et utall av muligheter. Mulighetene er mange også for deg som heller foretrekker en tur på kafe eller restaurant, er opptatt av kultur eller ulike treningsmuligheter innendørs.

Hvordan er det å jobbe hos oss sånn egentlig?

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Verdt å merke seg før du søker

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Ønsker du å bli unntatt fra den offentlige søkerlisten, må du begrunne hvorfor. Vi tar kontakt med deg dersom vi ikke tar ønsket ditt til følge, og du får mulighet til å trekke søknaden din.

For å bli vurdert som søker, må du legge ved relevante attester og vitnemål. Vitnemål for utdanning tatt i Norge laster du opp fra Vitnemålsportalen. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse/NOKUT (https://www.nokut.no/nyhetsarkiv/nye-retningslinjer-for-godkjenning-av-utenlandsk-hoyere-utdanning/).

Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med Trine Slettli Blix på tlf 924 16 223.

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Om arbeidsgiveren

Vi er en offensiv etat som jobber med å effektivisere, samordne og utvikle tjenester til nytte for hele Norge. Hos oss finner du flere av de viktigste registrene i landet.
Vi vil at flere skal bruke dataene fra registrene våre, slik at vi sammen kan skape bedre og nye løsninger som samfunnet trenger. Hos oss får du jobbe med 430 dyktige og engasjerte kolleger i et lærevillig og uformelt miljø.

Sektor: Offentlig
Antall stillinger: 2
Sted: Havnegata 48, 8910 Brønnøysund
Bransje: IT, Organisasjoner, Offentlig administrasjon
Stillingsfunksjon: Jurist, Rådgivning, Saksbehandler
motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading