Vil du jobbe som utvikler i NRK?

 • 1 uke siden

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Utvikler
Frist: 26.05.2024
Ansettelsesform: Vikariat

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Anne Ardem
Stillingstittel: Gruppeleder Utvikling teknologi

Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS

Nå søker vi en kunnskapsrik utvikler til Team samhandling til en midlertidig stilling ut året. Dette teamet tilhører seksjonen Digital arbeidsplass og har ansvar for NRKs kjernesystemer for digital samhandling, produksjons- og ressursplanlegging, i tillegg til ERP-systemer for lønn, regnskap og innkjøp.

Team samhandling jobber med å sikre alle interne system i NRK, og er utrolig viktig for at hele NRK kan samhandle. Portalen er NRKs intranett, som alle i NRK bruker i det daglige og er en base for verktøy og informasjon.

Arbeidsoppgaver

Portalen skal utvikles videre til å bli et enda bedre sted for samhandling og informasjon for hele NRK. Målet er å forenkle og forbedre hverdagen for alle NRKs medarbeidere.Dette skal skje gjennom et samarbeid mellom Organisasjonsdivisjonen og Teknologidivisjonen. Vi skal opprette en desk for internkommunikasjon som fysisk skal holde til i Organisasjonsdivisjonens lokaler. Jobben vil bestå av å forvalte og videreutvikle den tekniske løsningen som Portalen er bygd på, inkludert integrasjoner mellom samhandlingstjenester og -teknologier. Arbeidsledelse vil være i Organisasjonsdivisjonen, mens det faglige fellesskapet får man i Teknologidivisjonen i form av tilgang til sparring/faggrupper/kurs etc.

Ansvarsområder og oppgaver:

 • Teknisk ansvar for Portalen, inkludert prosessforbedringer og tverrfaglig samarbeid
 • Utvikle ny funksjonalitet og gjennomføre endringer ut ifra ønsker og behov fra brukere for å forenkle og forbedre hverdagen for NRKs medarbeidere
 • Forstå brukerbehov, forretningsproblem og omsette til tekniske løsningsforslag
 • Koordinere og følge opp mot andre tekniske miljøer, f.eks UX, IT-sikkerhet osv.
 • Utføre oppdateringer og tilpasse kode. Sikre at Portalen er oppdatert i henhold til NRKs sikkerhetskrav
 • Forsterke kompetanse og kapasitet rundt eksisterende verktøy for å sikre effektiv bruk

Faglige kvalifikasjoner

Her kan mye forskjellig være relevant, her er noen muligheter :

 • Du kan være en front-end utvikler som har minst litt erfaring med backend, og ønsker å jobbe full-stack.
 • Du kan være en full-stack-utvikler som har god erfaring med front-end. Hvilken front-end teknologi er ikke så viktig, det viktigste er å ha kunnskap omHTML, CSS og Javascript og har god forståelse for web applikasjoner.
 • Du har erfaring med WordPress
 • Du har erfaring med back-end. Hvilket programmeringsspråk er ikke så viktig, det viktigste her er forståelsen for back-end, API og JSON.

Et ekstra pluss om du har PHP-erfaring, men dette er fullt mulig å lære seg raskt så ingen absolutt forutsetning.

Personlige egenskaper

Du må kunne:

 • sette deg inn i komplekse problemstillinger og komme med løsningsforslag
 • jobbe selvstendig og håndtere ansvar
 • like å jobbe i team og ha gode samarbeidsegenskaper
 • være vant til å samhandle med miljøer utenfor teknologi
 • nysgjerrig og interessert i å fortløpende lære nye ting

Vi tilbyr

Det skal være lett å være ny i NRK. Vi er mange som vil hjelpe deg i gang. Vi setter av tid og ressurser til faglig fordypning og utvikling, slik at du selv skal få mulighet til å tilegne deg kompetanse som du mener er nyttig for jobben og karrieren din. Du kan blant annet få bidra til videreutvikling av våre aktive faggrupper, der programmering kan være aktuelt for deg. Hvis du vil, er det store muligheter for å representere NRK gjennom foredrag på konferanser eller å skrive artikler for NRKbeta om digital produktutvikling. Du vil oppleve at NRK er et av de teknologiske miljøene i Norge som ligger lengst fremme når det gjelder digital produkt- og tjenesteutvikling.
Du kan også søke midler til etter- og videreutdanning.

Vi er i ulike livsfaser og har ulike interesser og behov. Arbeidslivet hos NRK skal være mye mer enn bare jobben, altså har vi en rekke ulike velferdsgoder, aktivitetstilbud og sosialiseringsarenaer avhengig av hvor du jobber i landet. Som eksempler kan nevnes kunstforeningen, og et aktivt bedriftsidrettslag med over 20 interessegrupper.

Hverdagslogistikken kan være heftig, og vi tilstreber å gi alle den fleksibiliteten de trenger. NRK har blant annet en egen barnehage på Marienlyst. På Marienlyst har vi et eget godt utstyrt og populært treningsrom. Ellers har vi gode rabattavtaler med treningsstudioer i hele landet.

Som ansatt i NRK vil du være dekket av både gruppelivsforsikring og fritidsulykkeforsikring, og vi tilbyr en av landets beste pensjonsordninger. Vi har egen bedriftshelsetjeneste på Marienlyst og lokale avtaler i hele landet. NRK tilbyr svært gode permisjons- og sykelønnsordninger hvis man får behov for det.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.
Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?
NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor:  Offentlig
Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons plass, 0340 Oslo
Bransje: IT, Medie- og innholdsproduksjon
Stillingsfunksjon: IT utvikling / Front-end, IT utvikling / Full stack utvikler, IT utvikling / Utvikler (generell)
Arbeidsspråk: Norsk

Nøkkelord

utvikler, software developer

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading