Vil du jobbe som frontend-utvikler hos oss?

 • IT, IT - programvare, Medie -og innholdsproduksjon
 • 5 dager siden
 • Oslo

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 2 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Frontend-utvikler
Frist: 09.04.2023
Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS

Vi ser nå etter to engasjerte frontend-utviklere til spennende oppgaver i henholdsvis team Potion og team Digital Spedisjon i seksjonen Mediehåndtering og publisering.

Hvem er vi?

Team Potion utvikler og forvalter en rekke applikasjoner knyttet til produksjon- og publiseringsflyt for interne brukere i NRK. Potion håndterer blant annet søk og gjenfinning av nyhetsmateriale og ferdige programmer, publisering av video til nrk.no og NRK TV. I 2023 ønsker vi blant annet å se på bruk av maskinlæring og AI-teknologi for å forbedre gjenfinning av arkivmateriale.

Team Digital Spedisjon jobber bl.a. med produksjons- og publiseringsverktøy for stillbilder og video. En satsning for NRK i 2023 er utvikling av et nytt internt bildearkiv. Formålet er å samle alle NRKs stillbilder på ett sted, og sikre at bildene kan publiseres ut til publikum på flater som nrk.no og NRK TV. Digital Spedisjon har fått ansvar for dette systemet, utviklingen er i startfasen, og du vil være en viktig bidragsyter for at denne strategisk viktige satsningen i NRK lykkes.

Kort fortalt, vi tar vare på NRKs gull i form av 80 år med video, stillbilder og nyhetsproduksjon. Sammen skreddersyr vi verktøyene opp mot brukerbehov i redaksjonene slik at vi kan forbedre og forenkle hverdagen til NRKs journalister og redaksjoner.

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som har alt fra et par år til mange års erfaring som utvikler. Du er faglig sterk og ser helheten i teknologiporteføljen, samt evner å sette deg inn i komplekse forretningsdomener. Videre drives du av å stadig kunne forbedre deg, og brenner for å skape gode brukervennlige løsninger. Du er også nysgjerrig og løsningsorientert, og trives med å jobbe tett sammen med andre utviklere, designere og systemeksperter.

For å lykkes hos oss har du minimum bachelor, gjerne master, innen informatikk, IT, datateknologi eller lignende fag. Du har også gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig. Interesse for DevOps er et pluss, men ikke et krav.

For oss er det viktigst at du har erfaring med TypeScript og komplekse frontend-applikasjoner, samt erfaring med ett eller flere frontend-rammeverk som React og/eller Svelte.

Noen av teknologiene vi bruker

 • TypeScript
 • React/Svelte
 • Kubernetes på internt cluster og i Azure
 • GitHub Actions, TeamCity og Octopus Deploy
 • Søkeindekser som f.eks. ElasticSearch
 • Azure-tjenester som autentisering, lagring, meldingsbuss m.m.

Hva du vil gjøre hos oss

Hovedoppgaven din vil være produktutvikling i tverrfaglig og autonomt team, og du vil:

 • Jobbe med nyutvikling, produksjonssetting og forvaltning av applikasjoner og tjenester for produksjon og publisering i NRK i et utviklingsmiljø med mange erfarne utviklere som støtter hverandre og drar i samme retning når en beslutning er tatt.
 • Samarbeide tett med interessenter, med det felles mål å gjøre NRKs løsninger bedre.
 • Jobbe sammen på tvers av fagområder for å avklare, avgrense og utvikle ny funksjonalitet.
 • Bidra til diskusjon og forbedringer av teamets løsninger og arbeidsform, f.eks. innen applikasjonsdesign, teknologivalg eller testregime.
 • Oppdatere deg innenfor fagfeltet og bidra i fagdiskusjoner på tvers i NRK

Vi tilbyr

Kontinuerlig kompetanseutvikling

Det skal være lett å være ny i NRK. Vi er mange som vil hjelpe deg i gang. Vi setter av tid og ressurser til faglig fordypning og utvikling, slik at du selv skal få mulighet til å tilegne deg kompetanse som du mener er nyttig for jobben og karrieren din. Du kan blant annet få bidra til videreutvikling av våre aktive faggrupper, der programmering kan være aktuelt for deg. Du kan også søke midler til etter- og videreutdanning.

Hvis du vil, er det store muligheter for å representere NRK gjennom talks på konferanser eller å skrive artikler for NRKbeta om digital produktutvikling. Du vil oppleve at NRK er et av de teknologiske miljøene i Norge som ligger lengst fremme når det gjelder digital produkt- og tjenesteutvikling.

Fleksibel og trygg arbeidshverdag

Vi er i ulike livsfaser og har ulike interesser og behov. Arbeidslivet hos NRK skal være mye mer enn bare jobben, altså har vi en rekke ulike velferdsgoder, aktivitetstilbud og sosialiseringsarenaer avhengig av hvor du jobber i landet. Som eksempler kan nevnes kunstforeningen, og et aktivt bedriftsidrettslag med over 20 interessegrupper.

Hverdagslogistikken kan være heftig, og vi tilstreber å gi alle den fleksibiliteten de trenger.
På Marienlyst har vi et eget godt utstyrt og populært treningsrom. Ellers har vi gode rabattavtaler med treningsstudioer i hele landet.

Som ansatt i NRK vil du være dekket av både gruppelivsforsikring og fritidsulykkeforsikring, og vi tilbyr en av landets beste pensjonsordninger. Vi har egen bedriftshelsetjeneste på Marienlyst og lokale avtaler i hele landet. NRK tilbyr svært gode permisjons- og sykelønnsordninger hvis man får behov for det.

Samfunnsoppdraget

NRK er hele Norges allmennkringkaster. Vi sørger for at alle som bor i landet får tilgang på god og sann informasjon. I tillegg skal vi samle og engasjere. Innholdet og tjenestene våre skal føre oss tettere sammen. Slik kan vi lære av hverandre og om hverandre, og utvikle oss, som mennesker og nasjon.

Hos NRK skal alle finne noe som appellerer. Noe som underholder, noe som utfordrer, som inspirerer og gjør oss litt klokere. Men alle må ikke like alt vi lager. NRK skal også favne det smale og sære; løfte stemmer som ikke alltid blir hørt.

Oppdraget er komplekst, omfattende og utfordrende. Oppgavene og løsningene er mange og ulike. Vi har ikke alltid en fasit. Men må være kreative og jobbe sammen om utfordringene. Det gjør jobben vår spennende.

En ting er likevel helt sikkert. Skal vi lykkes med oppdraget vårt, må vi som jobber hos NRK speile menneskene som bor i samfunnet vårt. Menneskene som vi er på jobb for. Slik og bare slik, kan vi forstå de mange og forskjellige behovene som finnes – og dekke dem. Altså ønsker vi oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring og forutsetninger.

Merk: For denne stillingen gjennomfører vi bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som kommer frem av CV og annen dokumentasjon. Bakgrunnssjekken blir gjennomført av et eksternt firma, etter samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Antall stillinger: 2
Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo
Bransje: Medie- og innholdsproduksjon, IT, IT – programvare
Stillingsfunksjon: IT utvikling / Utvikler (generell), IT utvikling / Front-end, IT utvikling / Systemarkitekt

Nøkkelord

Frontend-utvikler, front-end, developer, software, developer

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading