Vi vokser og søker deg som vil jobbe med prosjektfaget i helsesektoren

 • Bank, finans og forsikring, IT, Konsulent og rådgivning
 • 2 uker siden
 • Oslo

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 3 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: Sykehuspartner HF
Stillingstittel: Rådgiver/ seniorrådgiver – Prosjekt, portefølje og programstyring
Frist: 11.06.2023
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Cecilie Lunde
Stillingstittel: Seksjonsleder
Telefon: 902 38 775

Sykehuspartner er til enhver tid involvert i mange av Helse Sør-Øst sine prosjekter innen flere fagområder. For å sikre god styring av prosjektporteføljen er det etablert et felles metodeverk og prosjektstyringsverktøy. Vi skal nå styrke teamet som har ansvar for forvaltning og videreutvikling av metodeverk, prosesser, kompetanse og verktøy innen prosjektfaget. Vi har flere roller som skal fylles og ser etter deg som ønsker å utvikle deg i rollen som tjenesteansvarlig, fagekspert/forvalter eller applikasjonsansvarlig.

Du får være med å legge føringer for hvordan alle prosjekter i Helse Sør-Øst bør kjøres og at de overordnet dekker sykehusenes behov. Dette innebærer både ansvar for tjenesten slik den står i dag, men også ansvar for å utvikle tjenesten i tråd med helsesektorens behov. Stillingene medfører stort ansvar og det er store muligheter for å påvirke innholdet og utvikling av tjenesten sammen med regional systemeier i Helse Sør-Øst.

Tjenesteansvarlig – overordnet ansvarlig for tjenesten
 • Du har tett samarbeid og dialog med både kunder, leverandører og interne ressurser.
 • Du vil sikre stabil og sikker drift og måloppnåelse i tjenesten.
 • Sentrale ansvarsoppgaver er budsjett og resultatansvar, ivaretakelse av gjeldende lover og regler, fellesarenaer og utarbeidelse av utviklingsplaner for tjenesten.

Fagekspert/forvalter – spisskompetanse innenfor fagområdet

 • Det fins mange gode prosjektledere og porteføljeforvaltere i Helse Sør-Øst og Sykehuspartner. De skal få god veiledning og støtte fra fagekspertene hos oss.
 • Ansvarsoppgaver er blant annet å lage og holde kurs, sikre faglig innhold i tjenesten, oppfølging mot kunder og leverandører.
 • Du vil sikre kontinuerlig forbedring av metode og verktøystøtte.

Applikasjonsansvarlig – sikre daglig drift og oppfølging

 • Du vil ha operativt ansvar for applikasjonene i tjenesten.
 • Sentrale arbeidsoppgaver er å følge opp at leverandører leverer i henhold til avtale, bestille nødvendige leveranser, bistå og følge opp teknisk drift og delta i release og test arbeid.
 • Du må ha god systemforståelse og har du erfaring fra relevant arbeidsverktøy er det en fordel.

Er en av disse rollene midt i blinken for deg? Skriv i søknaden hvilken rolle du søker.

Kvalifikasjoner

Du har relevant utdanning fra høyskole / universitet, på minimum bachelornivå. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanning. I stillingene som Tjenesteansvarlig og Fagekspert/forvalter bør du ha erfaring fra prosjektarbeid (prosjekt, portefølje- og programstyring) fra større virksomheter og gjerne sertifiseringer innenfor ett eller flere av de ledende rammeverkene.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og løsningsorientert. Du håndterer mange parallelle prosesser, samtidig som du evner å ha god kommunikasjon med de rundt deg. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Hos oss blir du en del av et fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår. Vi har ulike kursprogram og fadderordning. Lønn gis etter avtale. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for et balansert jobb-familieliv.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1800 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Sektor: Offentlig
Antall stillinger: 3
Sted: Hoffsveien 1D, 0275 Oslo
Bransje: IT, Drift og vedlikeholdstjenester, Bank, finans og forsikring, Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon: Prosjektledelse, IT drift og vedlikehold / Drift/Operations

Nøkkelord

PPM, PMO, Prosjektmetodikk, Tjenesteforvaltning, Applikasjonsforvaltning

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading