Teamansvarlig for smidig produktteam

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: Miljødirektoratet
Stillingstittel: Seniorrådgiver
Frist: 07.06.2023
Ansettelsesform: Fast
Bli kjent med MILJØDIREKTORATET

Om stillingen

Har du tanker om hva som skal til for å lykkes i tverrfaglige og smidige team? Om du også har erfaring med smidig tankesett, organisering og arbeidsform, kan du være den vi ser etter! Vi søker deg som ser hvilke nye muligheter teknologi gir, og du har et helhetlig perspektiv som sørger for at løsningene vi utvikler er til det beste for våre brukere. Du har gjerne erfaring med prosjektledelse, systemansvar, eller annen teamledelse – helst innen digitale løsninger.

Miljødirektoratet (https://www.miljodirektoratet.no/) har utviklet en rekke gode digitale løsninger, og vi har høye ambisjoner om å fortsatt digitalisere og effektivisere arbeidsprosessene våre. Vi organiserer våre produkter og tjenester i større produktområder, og nå trenger vi en ny kollega til å være ansvarlig for et eller flere av disse områdene. Til hvert produktområde inngår det et eller flere produktteam som består av innleide konsulenter og systemforvaltere fra fagsiden.

Stillingen er tilknyttet enheten for prosessforbedring, som er en del av seksjon for teknologi og digitalisering (https://www.miljodirektoratet.no/om-oss/miljodirektoratets-organisasjon/organisasjonsavdelingen/digitalisering/). Enheten har arbeidssted i både Oslo og Trondheim.

Miljødirektoratet har et bredt og viktig samfunnsoppdrag, og vi forvalter rundt 30 egenutviklede løsninger. Arbeidsdagen er variert.

Stillingens hovedansvarsområder

 • teamansvarlig for en eller flere porteføljer med flere IT-løsninger innenfor et fag- eller teknologiområde
 • sørge for at produktet utvikles i tråd med brukerbehov
 • ansvar for bemanning, planlegging og oppfølging av alle aktiviteter knyttet til et produkt
 • bidra til godt samarbeid med fagavdelinger, andre produktområdeansvarlige og øvrige nøkkelkompetanse i seksjonen
 • bidra til at løsningene i porteføljen utvikles i henhold til våre arkitekturprinsipper og at de oppfyller krav om universell utforming, GDPR og informasjonssikkerhet
 • bidra til at vi lykkes med å videreutvikle vår smidige arbeidsmetodikk

KompetansekravKvalifikasjoner

 • du har en mastergrad innen IT. Lang relevant erfaring kan kompensere for formell kompetanse på masternivå.
 • du bør ha kunnskap om smidig systemutvikling
 • du har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • du har jobbet med leverandørkontakt tidligere
 • du har erfaring med smidig produktutvikling

Egenskaper

 • du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • du har brukeren i fokus, og ønsker sterkt å forbedre deres hverdag
 • du jobber selvstendig og målrettet
 • du er løsningsorientert og fleksibel
 • du er strukturert og flink til å dokumentere
 • du er interessert i teknologi, og liker å tilegne deg ny kunnskap

Vi tilbyr

 • fast stilling som seniorrådgiver med lønn fra kr. 584 500 (ltr. 60) til kr. 821 100 (ltr. 78) etter erfaring og kvalifikasjoner. Særskilt kvalifisert søker kan vurderes noe høyere.
 • viktige arbeidsoppgaver på et viktig samfunnsområde
 • gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • et stort fagmiljø med dyktige kollegaer og muligheter for relevante kurs og sertifiseringer
 • et bredt tilbud av sosiale, kulturelle og sportslige aktiviteter – inkludert trening i arbeidstiden
 • mulighet for avtale om hjemmekontor
 • fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og boliglånsordninger i Statens pensjonskasse (http://www.spk.no)

Har du spørsmål?

Kontaktpersoner for stillingen er enhetsleder for prosessforbedring Nina Lagesen på telefon 95 55 80 02.

Spørsmål om søknadsprosessen kan også stilles til HR-rådgiver Grethe S. Solberg Mossige, telefon 41 64 88 73 eller e-post grethe.solberg.mossige@miljodir.no.

Ved henvendelser, oppgi referansenummer 38-2023 OTDP.

Generelle opplysninger

Du søker på stillingen via Jobbnorge.no. Du skriver søknaden på norsk, og legger ved relevante attester og vitnemål for utdanning tatt i utlandet. Vitnemål for utdanning tatt i Norge må du laste opp fra Vitnemålsportalen.

Søkerlistene blir offentlige når søknadsfristen har gått ut. Ønsker du å bli unntatt fra den offentlige søkerlisten, så må du begrunne hvorfor. Vi tar kontakt med deg dersom vi ikke tar ønsket ditt til følge, og du får mulighet til å trekke søknaden din.

Vi oppfordrer deg til å krysse av i jobbportalen dersom du har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Vi innkaller minst én kvalifisert søker fra hver av disse gruppene til intervju. Du kan lese mer om dette på Statens arbeidsgiverportal (https://arbeidsgiver.dfo.no/strategisk-hr/inkluderingsdugnaden/bli-bedre-pa-rekruttering/hvordan-skrive-stillingsannonser-som-0). Avkrysningen brukes også til anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i årsrapportene sine.

Mer informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg som søker, kan du finne i personvernerklæringen (https://www.miljodirektoratet.no/personvernerklaring/) vår.

Om arbeidsgiveren

Miljødirektoratet jobber for et rent og rikt miljø. Våre hovedoppgaver er å redusere klimagassutslipp, forvalte norsk natur og hindre forurensning.

Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene i Miljødirektoratet. Vi utvikler og følger opp regelverk, gir råd til Klima- og miljødepartementet, gjennomfører samfunnsøkonomiske analyser, overvåker og kartlegger arter, fører oppsyn og tilsyn, regulerer nasjonalparker og naturreservat. Noen oppgaver krever at ansatte med ulik fagkompetanse jobber sammen på tvers. På den måten sikrer vi størst mulig faglig tyngde i leveransene våre.

Vi lærer av hverandre og utvikler oss internt. Andre arbeidsoppgaver krever selvstendig jobbing. For å løse samfunnsoppdraget vårt på best mulig måte har vi behov for medarbeidere i alle aldere, med ulike fagkombinasjoner, kompetanse, livserfaringer og perspektiver. Er du kvalifisert til en ledig stilling, så oppfordrer vi deg til å søke!

Vi er et statlig forvaltningsorgan underlagt Klima- og miljødepartementet, og har om lag 730 faste ansatte ved kontorene våre i Trondheim og Oslo, og i Statens naturoppsyn (SNO) som er lokalisert 56 steder i landet.

Sektor: Offentlig
Sted: Brattørkaia 15, 7010 Trondheim
Flere arbeidssteder: 0661 Oslo
Bransje: Offentlig administrasjon, IT, IT – programvare
Stillingsfunksjon: IT utvikling, IT utvikling / Systemarkitekt, IT utvikling / Utvikler (generell)

Nøkkelord

Produktteam, Teamansvarlig, Smidig, Systemutvikling, Produktutvikling

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading