Har du erfaring med endringsledelse, teamutvikling og istandsette organisasjoner for smidig utvikling? Trigges du av muligheten til å være med å påvirke og forbedre arbeidsmetodikken på tvers av teknologi og forretning?
Cyberforsvaret er ansvarlig for å etablere og opprettholde Forsvarets handlingsrom i cyberdomenet- det digitale rom, og for å beskytte Forsvarets IKT-systemer mot digitale trusler fra et bredt spekter militære og sivile aktører.
Cyberforsvarets avdeling for IT-tjenester (CIT) ble opprettet 1/1-25, og ivaretar sentral drift og modernisering av Forsvarets IT-tjenester og forvaltningssystemer. Vi er Cyberforsvarets IT-miljø, og består av en rekke varierte kompetansemiljøer som avhenger av god samhandling. CIT skal sørge for fungerende kommunikasjons- og virksomhetsprosesser i fred, krise og krig.
CIT DRIV (digital ressurs innovasjon virksomhet) har som mål å fremme bruk av smidig arbeidsmetodikk innen programvareutvikling, samt sikre at Cyberforsvaret tar en aktiv rolle som pådriver og tilrettelegger for digital utvikling og innovasjon. DRIV jobber tett sammen med brukersiden i det vi kaller «Digitaliseringsfabrikken». Per i dag er vi mer enn 30 produkt- og enablingteams bestående av personer på tvers av fagområder, med team-medlemmer fra både teknologi og forretning.
Hos oss vil du få en sentral rolle som smidig coach på organisasjons- og teamnivå. Som smidig coach vil du bli en viktig brikke for å sikre fart og flyt for våre produktområder og produktteam i Forsvaret. Du vil jobbe tett sammen med brukersiden og støtte med å etablere implementere, og tilpasse arbeidsmetoder for produktutvikling, så vel som støtte i å etablere nye produktområder og team. Vi tror du kommer til å være tett på ulike team, samtidig som du vil ha en tilhørighet i teamet som fokuserer på organisasjonsutvikling. Tjenestested er Oslo.
Forsvarssektoren står ovenfor en omfattende digitalisering og modernisering med en betydelig investeringsvirksomhet innen IKT. For ytterligere informasjon om Cyberforsvaret og Forsvaret generelt, se www.forsvaret.no Cyberforsvaret er stadig i endring og arbeidsområdet kan forandres dersom organisatoriske forhold tilsier det.
Ønskelige kvalifikasjoner:
Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være godkjent av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse/NOKUT. Godkjenning må dokumenteres.
Personlige egenskaper
Du vil få stilling som overingeniør (stillingskode 1087), med lønn fra kr. 600 000 til kr. 800 000* per år, avhengig av kvalifikasjoner. Av lønnen trekkes 2% lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse. *For spesielt godt kvalifiserte søkere kan annen stillingskode og høyere lønn vurderes.
En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.
Som en del av Cyberforsvaret er du med på å drifte, sikre og forsvare Forsvarets datasystemer, nettverk og høyteknologiske plattformer mot angrep i og fra cyberdomenet.
I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.
I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.
Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være offentlig godkjent av NOKUT eller Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse. Godkjenningen må dokumenteres.
Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.
Les mer om jobb i Forsvaret.
coach, organisasjonsutvikling, teamutvikling, smidig, cyberforsvar
Få e-postvarsling