Rådgiver/ seniorrådgiver ROS-vurderinger

 • Bank, finans og forsikring, IT, Konsulent og rådgivning
 • 3 uker siden
 • Agder Innlandet

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Har du lyst til å styrke kompetansen innen informasjonssikkerhet?

Som rådgiver/seniorrådgiver hos oss innen risiko- og sårbarhetsvurderinger får du jobbe med et stort spekter av teknologier og fagområder for å sikre sykehusene livsviktig informasjon og infrastruktur.

Arbeidsoppgaver
Vi ser etter deg som kan utarbeide risiko- og sårbarhetsvurderinger for nye og endrede IKT-tjenester i henhold til internasjonale og nasjonale standarder. I Seksjon ROS-Vurderinger har vi fokus på å forstå risiko og sårbarheter knyttet til informasjonssikkerhet og personvern for IKT-tjenester til sykehusene i Helse Sør-Øst. Med økende digitalt trusselbilde i Norge, er dette arbeidet svært viktig for etterlevelse av lover/forskrifter og publikums tillit til helsedataene vi behandler. Du får mulighet til å jobbe med et bredt spekter av tjenester og din rolle vil utgjøre en forskjell for «livsviktig IKT».

I tillegg til å utarbeide risiko- og sårbarhetsvurderinger, vil du være en rådgiver og gi veiledning til prosjekter og andre fagmiljøer. Du vil også være en viktig bidragsyter i det kontinuerlige forbedringsarbeidet som gjøres innen fagområdet. Du har selvstendige oppgaver, samtidig som tett samarbeid med andre gir deg et stort faglig nettverk å støtte deg på.

Arbeidsstedet er primært Skøyen i Oslo, men vi har også arbeidssted i Porsgrunn, Grimstad, Fredrikstad og Hamar. Søker bes oppgi ønsket arbeidsted i søknaden.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har relevant utdanning på minimum bachelornivå fra høyskole eller universitet innenfor IKT/Informasjonssikkerhet, eventuelt tilsvarende realkompetanse. Du må beherske norsk som arbeidsspråk godt, men også kunne samhandle på engelsk. For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort.

For rådgiverstilling gjelder følgende krav i tillegg:
Du bør ha erfaring med risikovurderinger, samt god teknisk forståelse og kompetanse. Kunnskap og erfaring fra bruk av standarder som ISO 27005/27001/27002 og andre internasjonale standarder for risikovurderinger er en fordel. Nyutdannede vil også bli vurdert.

For seniorrådgiver stilling gjelder følgende krav i tillegg:
Minimum 5 års erfaring med risikovurdering av applikasjoner, infrastruktur og sky-løsninger i store kompliserte miljøer basert på kjente internasjonale standarder som ISO 27005/27001/27002 og andre anerkjente internasjonale standarder.

Personlige egenskaper

Som person liker du å sette deg inn i nye fagområder og kan raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger. Du er analytisk og resultatorientert, samtidig som du trives med teamarbeid. Du er en pådriver for kontinuerlig forbedring, tar ansvar og kommuniserer godt med de rundt deg.

Vi tilbyr

Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår. Vi har ulike kursprogram og du vil få kontinuerlig faglig utvikling. Lønn er etter avtale og vi har overtidsordning. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for et balansert jobb-familieliv.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner –  vi skal utgjøre en forskjell for pasient og sykehus ved å levere bærekraftige, sikre og moderne digitale tjenester.

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartners mål er å være en effektiv og brukernær leverandør og være en drivkraft for digital transformasjon.

Sykehuspartner har ca 1800 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 • Sektor:Offentlig
 • Antall stillinger:2
 • Sted:Hoffsveien 1D, 0275 Oslo
 • Flere arbeidssteder:DOKKVEGEN 10, 3920 Porsgrunn, LØVSTADVEGEN 7, 2312 Ottestad, Jon Lilletuns vei 1, 4879 Grimstad, STORTORVET 1, 1607 Fredrikstad
 • Hjemmekontor:Delvis hjemmekontor
 • Bransje:Bank, finans og forsikring, IT, Konsulent og rådgivning
 • Stillingsfunksjon:IT drift og vedlikehold / Drift/Operations, IT utvikling / IT-sikkerhet, Rådgivning
 • Arbeidsspråk:Norsk

Spørsmål om stillingen

 • Kontaktperson:Jan Ottar Holt
 • Stillingstittel:Seksjonsleder
 • Telefon:98 25 50 65
motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading