Ønsker du en meningsfull og lærerik sommer? Søk sommerjobb som designer i NRK!

 • Medie -og innholdsproduksjon
 •  Design / Web
 • 2 uker siden
 • Oslo

Jobb informasjon

 • icon
  Antall stillinger 5 stilling(er)

Jobb beskrivelse

Arbeidsgiver|: NRK
Stillingstittel|:Ønsker du en meningsfull og lærerik sommerjobb? Søk som designer i NRK.
Frist: 02.10.2022
Ansettelsesform: Sommer/Sesong

Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringk|asting AS

Sjekker du været på YR.no? Eller kanskje du liker å høre på P3 morgen? Kanskje har du fulgt med på Rådebank, er fast seer av Debatten, eller hørt på en av podkastene våre? Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs innhold, men visste du at vi har et stort utviklingsmiljø i NRK som leverer dette innholdet ut til deg?

Vi lager tjenester som brukes av hele Norges befolkning hver eneste dag, og vi har ansvar for å utvikle og forvalte disse på et stort antall plattformer. Du kjenner oss som NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super og Yr.no. Hos oss finner du også NRKs sandkasse for ny teknologi og populære teknoblogg, NRKBeta.

Bak hver av merkevarene våre står det ett eller flere kryssfunksjonelle team, bestående av andre utviklere og designere. Du vil finne de fleste typer moderne plattformer og rammeverk hos oss og vi velger hele tiden de rammeverkene, plattformene og språkene som gir mening for oppgavene vi skal løse. Felles for all utvikling er stolthet i å lage god brukeropplevelse, ytelse, tilgjengelighet, eksperimentering og open source. Som sommerstudent hos oss blir du en del av et eksisterende team i NRK, og deltar i deres arbeidshverdag.

Arbeidsoppgaver

Vi ser nå etter deg som studerer enten interaksjons-/tjeneste-/digital- eller UX-design på tredje året eller høyere. Vi håper du har lyst til å bruke sommeren 2023 sammen med et av teamene våre, og bli kjent med NRK.

De konkrete oppgavene for sommeren er ikke satt ennå, men tidligere sommerstudenter har jobbet med alt fra tilgjengeliggjøring av lytterdata til NRK-radioappen, velgerguide til Sametingsvalget 2021, og ny funksjonalitet til NRK TVs forside. Uansett hva oppgaven blir, lover vi deg spennende oppgaver i et faglig sterkt miljø og ikke minst en hyggelig sommer!

Hos oss vil du få:
 • innblikk i hvordan det er å jobbe i NRK
 • jobbe i et tverrfaglig team bestående av fagfolk innen f.eks programmering, DevOps, data science, design, UX og UI og andre relevante fagfelt
 • hyggelige kollegaer som er klare til å lære deg mye nytt, som vil følge deg godt opp og ta godt vare på deg
 • jobbe i en bedrift med et viktig samfunnsoppdrag
 • en svært lærerik og hyggelig sommer!

Arbeidssted er NRK på Marienlyst i Oslo og arbeidsperiode er planlagt fra ca midten av juni til midten av august 2023, men vi er fleksible på datoene. Søknadsfrist er 1. oktober 2022. Aktuelle kandidater blir kontaktet fortløpende, og intervju vil foregå på delvis på MS Teams og fysisk.

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Antall stillinger: 5
Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons plass, 0340 Oslo
Bransje: Medie- og innholdsproduksjon
Stillingsfunksjon: Design / Web

Nøkkelord

sommerjobb, sommer, internship

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling