Kokk med fagbrev

  • Forsvar og militær, Storhusholdning og catering
  • 4 uker siden
  • Oslo

Stillingen

  • icon
    Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

God mat er ren velferd for soldatene

Forsvaret ved Trenregimentet Huseby ser etter deg som vil være med i vårt team, og som ønsker å bidra til positive matopplevelser for våre soldater. Som kokk hos oss vil du inngå i turnustjeneste med arbeid hver fjerde helg. Det serveres fire måltider per dag til mellom 600-900 daglige spisegjester.

Arbeidsmiljøet er godt med god spredning i forhold til alder og kjønn, og vi ser frem til å ansette et nytt tilskudd i vårt team. Kjøkkenet er nylig totalrenovert og oppgradert til et nytt og moderne kjøkken. Huseby leir er hovedkvarter for Hans Majestet Kongens Garde, og er lokalisert vest i Oslo kommune.

Stillingen er et vikariat av 1 års varighet med mulighet for forlengelse.

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon, presentasjon og servering av måltider
  • Delta i menyplanlegging
  • Evaluering og oppfølging av IK-mat
  • Oppvask og renhold av kjøkken i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll
  • Støtte i opplæring av kokkelærlinger frem til avlagt fagprøve

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som kokk/institusjonskokk
    • Minimum 2 års relevant erfaring kan etter vurdering kompensere for utdanningskravet. Søker må da være villig til å ta fagbrev på jobb via opplæringskontoret i fylket innen 2 år. Eventuell ansettelse blir da som kokk uten fagbrev i stillingskode 1184
  • Du må snakke og skrive godt norsk. Søknaden skal skrives på norsk
  • Du må kunne sikkerhetsklareres for KONFIDENSIELT / NATO Confidential før tiltredelse
  • Du må ha god helse. Egenerklæring om helse fylles ut ved intervju

Ønskelige kvalifikasjoner

  • Fagbrev innen andre matfag
  • Relevant arbeidserfaring av minst 1 år varighet
  • Førerkort klasse B
  • Gjennomført førstegangstjeneste

Utdanning og arbeidserfaring må dokumenteres og lastes opp som vedlegg sammen med søknaden i Webcruiter.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som samarbeider godt og ønsker å bli en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø, samt har god evne til å gi og motta veiledning. Du er fleksibel og jobber godt selvstendig med faget som kokk. Verdien i å tilby soldatene våre gode matopplevelser er viktig for deg, og du er serviceinnstilt.

Vi tilbyr

  • En spennende arbeidsplass med godt arbeidsmiljø
  • Gode pensjons- og velferdsordninger, med blant annet treningsmuligheter på arbeidsplassen
  • Egen bedriftshelsetjeneste
  • Som kokk hos oss inngår du i fast turnustjeneste
  • Lønn etter Statens lønnsregulativ som kokk med fagbrev i stillingskode 1203, lønnstrinn 48 – 55, (for tiden kr 487 800 – 540 500 brutto per år).Søkere uten fagbrev tilsettes som kokk stillingskode 1184, lønnstrinn 34-45 (for tiden kr 410 000 – 466 600 brutto pr år). Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse

Om arbeidsgiveren

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.

Som en del av Hæren er du med på å skape sikkerhet på landjorda. Et forsvar kan ikke greie seg uten styrker på bakken. Hæren er avgjørende for å beholde kontrollen over norske landområder, og oppgavene er mange også i fredstid.

Trenregimentet i Hæren, med om lag 900 ansatte og vernepliktige, har ansvar for drift av Hærens leirer fra Huseby i sør til Kirkenes i nord. Dette innebærer drift og vedlikehold av blant annet kjøkken, velferd, idrett, allmenn helsetjeneste, skytefelt samt bygg og anlegg. I enkelte geografiske områder gir Trenregimentet støtte til avdelinger utenfor Hæren. I avdelingen inngår også Alliert treningssenter (ATS) og Logistikkbataljonen. Alliert treningssenter er bindeleddet mellom allierte og militære avdelinger, allierte og sivile myndigheter, grunneiere og andre aktører. Logistikkbataljonen ivaretar alle forsyninger i Hæren.

I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.

I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.

Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved søknaden. Høyere utdanning gjennomført utenfor Norge må være offentlig godkjent av NOKUT eller Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse. Godkjenningen må dokumenteres.

Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.

Les mer om jobb i Forsvaret.

  • Sektor:Offentlig
  • Sted:Sørkedalsveien 148, 0754 Oslo
  • Bransje:Forsvar og militær, Storhusholdning og catering
  • Stillingsfunksjon:Mat og servering / Kokk, Mat og servering, Mat og servering / Kjøkken- og kantinemedarbeider
  • Arbeidsspråk:Norsk

Nøkkelord

Matproduksjon, Servering, Oppvask og renhold

Spørsmål om stillingen

  • Kontaktperson:Irene Dale
  • Stillingstittel:Kjøkkensjef
  • Telefon:23 09 83 75
motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading