Har du lyst til å lede et dedikert produktteam i NRK TV eller NRK Radio?

 • 1 uke siden
 • Oslo

Jobb informasjon

 • icon
  Antall stillinger 2 stilling(er)

Jobb beskrivelse

Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Teamleder
Frist: 11.12.2022
Ansettelsesform: Fast
Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS
Nå ser vi etter produktnære teamledere til NRK TV og NRK Radio!

NRK TV har siden 2012 utviklet seg til en prisvinnende strømmetjeneste i skarp konkurranse med nasjonale og internasjonale aktører. Hver dag jobber vi med å utvikle fremtidens TV-opplevelse for hele Norges befolkning. Produktområdet består av flere team som jobber innenfor dedikerte verdistrømmer, og vi både videreutvikler og forvalter NRK TV og NRK Super på alt fra mobil og web til TV-skjermene hjemme i folks stuer.

NRK Radio er en rik lydtjeneste med norsk kvalitetsinnhold av podkaster, musikk og direkteradio. Vårt digitale lydunivers retter seg særlig mot unge voksnes behov og forventninger til valgbar lyd gjennom døgnet og livet. I knallhard konkurranse med både nasjonale og internasjonale storsatsinger, vokser bruken av NRK Radio kraftig. Arbeidet og arbeidsmiljøet i NRK Radio er preget av tillit, mot og fart, samtidig som vi tar vare på tilgjengelighet og stabilitet

Nå kan jobben som Teamleder for NRK Radio eller én av Teamlederne for NRK TV bli din!

Hva blir ditt ansvar?

Har du lyst til å ha ansvaret for å sette en produktstrategi ut i livet er dette jobben for deg. Her får du ansvaret for å løse tydelige problemstillinger som gir verdi for publikum, og hjelpe de tverrfaglige teamene med å utvikle gode løsninger. Hvis du tenker at de beste beslutninger ofte tas i samspillet mellom produkt, brukeropplevelse og teknologi vil du kjenne deg igjen i vår måte å jobbe med produktutvikling.

Som teamleder jobber du tett med Produktutviklingssjef for hele produktet, og du vil inngå i produktets ledergruppe. De tverrfaglige teamene består av sterke fagfolk innenfor utvikling, brukeropplevelse, data science og de jobber hele tiden tett med noen av Norges beste redaksjonelle hoder. Du vil bli godt kjent med andre kreative miljøer i NRK, og samarbeid i dette økosystemet er svært viktig for å gi publikum de beste opplevelsene. I denne jobben får du muligheten til å eie resultatene du skaper sammen med teamet og løpende teste, lære og justere kursen underveis.

Hvem er du?

Vi tror det er mange forskjellige bakgrunner som kan sette deg i stand til å lykkes og trives i denne rollen. Vi vil gjerne snakke med deg som

 • har erfaring med ledelse av tverrfaglige team med utviklere og designere
 • har erfaring med digital produktutvikling
 • har ønske om å lede teamet på veien fra langsiktige ambisjoner til konkrete utviklingsaktiviteter
 • har god kompetanse og erfaring med smidig utvikling, og samtidig har en pragmatisk holdning til hva som passer for de ulike team og situasjoner
 • har god erfaring med og ikke minst trives godt med å motivere og engasjere på tvers av fagdisipliner, og få det beste ut av folk
 • har ambisjoner for din egen faglige utvikling innenfor teamledelse og produktutvikling
 • motiveres av å jobbe med NRKs samfunnsoppdrag som en ledestjerne for produktutviklingen

Hva får du ved å jobbe i NRK?

Meningsfullt samfunnsoppdrag

Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag. Du får mulighet til å samarbeide med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i fellesskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø.

Kontinuerlig kompetanseutvikling

Vi ønsker å bidra til din kompetanseutvikling! Du kan blant annet få bidra til videreutvikling av våre aktive faggrupper, der både smidig ledelse og produktutvikling kan være aktuelle temaer for deg. Hvis du vil, er det store muligheter for å representere NRK gjennom talks på konferanser eller å skrive artikler for NRKbeta om digital produktutvikling. Du vil oppleve at NRK er et av de teknologiske miljøene i Norge som ligger lengst fremme når det gjelder digital produkt- og tjenesteutvikling.

I tillegg har vi i NRK ordninger der du kan søke midler til etter- og videreutdanning. Og vi vil gjøre det vi kan for at du skal få utvikle deg som fagperson. I organisasjonen finnes det også svært mange karriereveier i og utenfor teknologi-sfæren i NRK.

Fleksibel og trygg arbeidshverdag

Hverdagslogistikken kan være heftig for oss alle. Der det er mulig, tilstreber vi å gi ansatte den fleksibiliteten de trenger.

For mange med små barn, er NRK-barnehagen på Marienlyst et viktig bidrag til en enklere hverdagslogistikk. Barnehagen er en foreldredrevet bedriftsbarnehage som holder til i rolige omgivelser på Marienlyst.

Som ansatt i NRK vil du være dekket av både gruppelivsforsikring og fritidsulykkeforsikring og vi tilbyr en av landets beste pensjonsordninger. Vi har egen bedriftshelsetjeneste på Marienlyst og avtaler med leger og fysioterapeuter, som bidrar til gode og trygge arbeidsforhold. NRK tilbyr svært gode permisjons- og sykelønnsordninger hvis man får behov for det.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Lederkategori: Leder
Antall stillinger: 2
Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo
Bransje: Medie- og innholdsproduksjon
Stillingsfunksjon: IT utvikling / Utvikler (generell), IT utvikling / Front-end, Ledelse

Nøkkelord

teamledelse, teamleder, produktleder, product, owner

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading