Har du lyst til å lede et dedikert produktteam i NRK Radio?

 • IT, Medie -og innholdsproduksjon
 • 1 måned siden
 • Oslo

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver
NRK
Stillingstittel
Teamleder til NRK Radio
Frist
11.04.2024
Ansettelsesform
Vikariat
Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS
Vår kjære teamleder skal ha permisjon ett år, så nå kan jobben som teamleder for NRK Radio bli din for ett år!

NRK Radio er en rik lydtjeneste med norsk kvalitetsinnhold av podkaster, musikk og direkteradio. Vårt digitale lydunivers retter seg særlig mot unge voksnes behov og forventninger til valgbar lyd gjennom døgnet og livet. I knallhard konkurranse med både nasjonale og internasjonale storsatsinger, vokser bruken av NRK Radio kraftig.

Arbeidet og arbeidsmiljøet i NRK Radio er preget av tillit, mot og fart, samtidig som vi tar vare på tilgjengelighet og stabilitet.

Hva blir ditt ansvar?

Som teamleder jobber du tett med produkteier for NRK Radio, og inngår i produktets ledergruppe. Denne gruppa gjør løpende store og små prioriteringer sammen. Du får ansvaret for hjelpe det tverrfaglige teamet med å utvikle gode løsninger. Som teamleder har du det daglige ansvaret for oppfølging og ledelse av arbeidet i teamet, og den daglige oppfølgingen av det enkelte teammedlem og samhandlingen i teamet. I tillegg er teamleder, sammen med andre roller i teamet, med på å teste og kvalitetssikre nye versjoner av produktet. Følge opp testing, målekode, utrulling på de ulike plattformene, og koordinere oppgaver og avhengigheter til andre team i NRK.

Det tverrfaglige teamet består av sterke fagfolk innenfor utvikling, brukeropplevelse og design, og de jobber hele tiden tett med noen av Norges beste redaksjonelle hoder. Du vil bli godt kjent med andre kreative miljøer i NRK, og samarbeid i dette økosystemet er svært viktig for å gi publikum de beste opplevelsene. I denne jobben får du muligheten til å eie resultatene du skaper sammen med teamet og løpende teste, lære og justere kursen underveis.

Hvem er du?

Vi tror det er mange forskjellige bakgrunner som kan sette deg i stand til å lykkes og trives i denne rollen. Hvis du tenker at de beste beslutninger ofte tas i samspillet mellom produkt, brukeropplevelse og teknologi vil du kjenne deg igjen i vår måte å jobbe med produktutvikling. Vi vil gjerne snakke med deg som

 • har erfaring med ledelse av tverrfaglige team med utviklere og designere, f.eks som scrum master
 • har erfaring med digital produktutvikling eller systemutvikling, og gjerne har utviklerbakgrunn selv
 • har ønske om å lede teamet på veien fra langsiktige ambisjoner til konkrete utviklingsaktiviteter
 • har kompetanse og erfaring med smidig utvikling, og samtidig har en pragmatisk holdning til hva som passer for de ulike team og situasjoner
 • trives godt med å motivere og engasjere på tvers av fagdisipliner, og få det beste ut av folk
 • har ambisjoner for din egen faglige utvikling innenfor teamledelse
 • motiveres av å jobbe med NRKs samfunnsoppdrag som en ledestjerne for produktutviklingen

Hva får du ved å jobbe i NRK?

Det skal være lett å være ny i NRK. Vi er mange som vil hjelpe deg i gang. Vi setter av tid og ressurser til faglig fordypning og utvikling, slik at du selv skal få mulighet til å tilegne deg kompetanse som du mener er nyttig for jobben og karrieren din. Du kan blant annet få bidra til videreutvikling av våre aktive faggrupper, der både smidig ledelse og produktutvikling kan være aktuelle temaer for deg. Hvis du vil, er det store muligheter for å representere NRK gjennom foredrag på konferanser eller å skrive artikler for NRKbeta om digital produktutvikling. Du vil oppleve at NRK er et av de teknologiske miljøene i Norge som ligger lengst fremme når det gjelder digital produkt- og tjenesteutvikling.

Du kan også søke midler til etter- og videreutdanning.

Vi er i ulike livsfaser og har ulike interesser og behov. Arbeidslivet hos NRK skal være mye mer enn bare jobben, altså har vi en rekke ulike velferdsgoder, aktivitetstilbud og sosialiseringsarenaer avhengig av hvor du jobber i landet. Som eksempler kan nevnes kunstforeningen, og et aktivt bedriftsidrettslag med over 20 interessegrupper.

Hverdagslogistikken kan være heftig, og vi tilstreber å gi alle den fleksibiliteten de trenger. NRK har blant annet en egen barnehage på Marienlyst. På Marienlyst har vi et eget godt utstyrt og populært treningsrom. Ellers har vi gode rabattavtaler med treningsstudioer i hele landet.

Som ansatt i NRK vil du være dekket av både gruppelivsforsikring og fritidsulykkeforsikring, og vi tilbyr en av landets beste pensjonsordninger. Vi har egen bedriftshelsetjeneste på Marienlyst og lokale avtaler i hele landet. NRK tilbyr svært gode permisjons- og sykelønnsordninger hvis man får behov for det.

Oppdraget vårt

NRK er hele Norges allmennkringkaster. Vi sørger for at alle som bor i landet får tilgang på god og sann informasjon. I tillegg skal vi samle og engasjere. Innholdet og tjenestene våre skal føre oss tettere sammen. Slik kan vi lære av hverandre og om hverandre, og utvikle oss, som mennesker og nasjon.

Hos NRK skal alle finne noe som appellerer. Noe som underholder, noe som utfordrer, som inspirerer og gjør oss litt klokere. Men alle må ikke like alt vi lager. NRK skal også favne det smale og sære; løfte stemmer som ikke alltid blir hørt. Oppdraget er komplekst, omfattende og utfordrende. Oppgavene og løsningene er mange og ulike.

Vi har ikke alltid en fasit. Men må være kreative og jobbe sammen om utfordringene. Det gjør jobben vår spennende. En ting er likevel helt sikkert. Skal vi lykkes med oppdraget vårt, må vi som jobber hos NRK speile menneskene som bor i samfunnet vårt. Menneskene som vi er på jobb for. Slik og bare slik, kan vi forstå de mange og forskjellige behovene som finnes – og dekke dem. Altså ønsker vi oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring og forutsetninger.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.
Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?
NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo
Bransje: Medie- og innholdsproduksjon, IT
Stillingsfunksjon: Ledelse, Produktledelse, Prosjektledelse
Arbeidsspråk: Norsk

Nøkkelord

teamleder, team lead, leder, produktleder, product lead

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading