Har du ledererfaring og vil være med å levere livsviktig IKT til nye sykehusbygg?

  • 3 uker siden
  • Oslo

Jobb informasjon

  • icon
    Antall stillinger 1 stilling(er)

Jobb beskrivelse

Arbeidsgiver: Sykehuspartner HF
Stillingstittel: Teamleder Prosjektledelse Bygg IKT
Frist: 09.10.2022
Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med Sykehuspartner

Som teamleder i Prosjektledelse Bygg IKT blir du en del av et prosjektledermiljø som har spennende oppgaver innen ledelse og styring av IKT-leveranser til nye sykehusbygg i Helse Sør-Øst.

Arbeidsoppgaver
Vi ser etter deg som kan planlegge, organisere og tilrettelegge for tverrfaglig arbeid med Sykehuspartners ulike fagmiljøer. Vår avdeling Prosjektledelse Bygg IKT har ansvaret for å levere IKT til 10+ nye sykehus/bygg i regionen de neste 10-15 årene. Løsningsfabrikken til Bygg IKT skal gjennomføre IKT-leveranser på en systematisk og effektiv måte til alle byggeprosjektene og dermed bidra sterkt til velfungerende IKT på sykehusene. Du får gode muligheter for faglig utvikling gjennom å delta i spennende prosjekter, som er varierte i lengde, kompleksitet og størrelse – fra ombygging av eksisterende bygg til helt nye sykehus.

Dine primæroppgaver vil være å administrere og følge opp leveranser og prioritere gjennomføring i henhold til byggeprosjektenes prioriteringer. Du vil ha ansvar for et eller flere tverrfaglige team for å gjennomføre leveranser fra behov godkjennes til løsningene er i operativ drift ved sykehuset. Du vil være en aktiv bidragsyter for dag-til-dag planlegging og god ressursplanlegging for teamet, samt bidra i styringen av Løsningsfabrikken på tvers av teamene.

Kvalifikasjoner
Vi søker deg som har relevant utdanning på minimum bachelornivå fra høgskole eller universitet. Som teamleder for IKT leveranser må du ha erfaring fra prosjektledelse og arbeid/prosjekter innen IKT-infrastruktur og/eller systemtilpasninger. Det er en fordel om du har teknisk IKT kompetanse og kjennskap til smidig metodikk, for eksempel Scrum og Kanban.

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort.

Personlige egenskaper
Som person bør du like å dele av dine erfaringer og ha gode samarbeidsevner, der du trives med å lede og motivere andre. Du har evne til å se helhetlig, både sammenhenger og avhengigheter mellom organisasjon, system og prosess. Du må være strukturert, løsningsorientert og evner å ha flere «baller i luften» samtidig. Du må ha god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Vi tilbyr
Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår. Vi har ulike kursprogram og du vil få tilbud om å gjennomføre kurs / seminarer for kontinuerlig faglig utvikling. Lønn er etter avtale og vi har overtidsordning. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for et balansert jobb-familieliv.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartner har ca 1700 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Sektor: Offentlig
Sted: Hoffsveien 1D, 0275 Oslo
Bransje: Bank, finans og forsikring, IT, Bygg og anlegg

Nøkkelord

Prosjektledelse, IKT, eHelse, Bygg, Infrastruktur

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling