Frontendutvikler til NRK.no

  • Medie -og innholdsproduksjon
  • 3 uker siden
  • Oslo

Job Information

  • icon
    No. of Openings 1 opening

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Frontendutvikler
Frist: 27.01.2023
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Håvard Lørum
Stillingstittel: Gruppeleder

Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS

De siste årene har NRK.no opplevd stor vekst, og vi er nå blant de tre største nyhetsnettstedene i Norge, med et stadig mer lojalt publikum.

NRK.no-teamet er et kryssfunksjonelt produktteam sammensatt av utviklere, konseptutviklere, digitaldesignere, teamledere og test- og driftsressurser. Vi har et tydelig nyhetsoppdrag i bunnen, men har også et rikt utvalg av innhold fra de øvrige redaksjonene i NRK. Vårt motto er at både håp, humor, hjerne og hjerte skal få næring hos oss.
Strategisk ligger det store ambisjoner for NRK.no i fremtiden, og vi skal nå posisjonere oss enda tydeligere for publikum. Samtidig står vi foran en modernisering av plattformen vår som åpner for mange nye muligheter. Fellesnevnere for alt utviklingsarbeidet som gjøres hos oss er eksperimentering, testing, bruk av åpen kildekode, og stoltheten over det å lage gode produkter som er tilgjengelig for alle.

Arbeidsoppgaver

Vi søker nå erfarne frontendutviklere som har lyst til å bli med å gjøre NRK.no enda bedre. Du må skrive bra kode og kunne bidra med gode grensesnitt som løfter brukeropplevelsen. Hvis du i tillegg har et ønske om å lage løsninger som er like robuste som de er stilige, og like tilgjengelige som de er nyskapende, så kan du være den vi søker.
Tjenestene vi utvikler brukes av store deler av den norske befolkning hver eneste dag, og skal være tilgjengelige slik at alle kan bruke dem. Vi jobber ut ifra prinsippet at universell utforming er nødvendig for noen, men bra for alle.
Vi får mye positiv oppmerksomhet fordi vi forsøker å ha med universell utforming i all produktutvikling. Det krever tidvis høy grad av faglighet og kreativitet, men vi er overbevist om at det gir bedre publikumsopplevelser for alle. Hos oss vil du få rom til å bidra til dette, og til å bygge egen kompetanse

Kvalifikasjoner

Du har jobbet med noen eller flere av følgende teknologier:  HTML, CSS, JavaScript/TypeScript, og har gjerne også erfaring med Web components, React og Node.js.

I tillegg til web-teknologiene nevnt over, jobber NRK.no-teamet blant annet også med noen av disse teknologiene, men dette er ikke et krav til deg: Sanity, Java (Kotlin og Scala), Elasticsearch, MySQL, Firebase, Kubernetes, Terraform.

Koden skrives på engelsk, men ettersom arbeidsspråket vårt er norsk, forventer vi at du er komfortabel med å bruke dette både muntlig og skriftlig.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Sted: Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1, 0340 Oslo
Bransje: Medie- og innholdsproduksjon
Stillingsfunksjon: IT utvikling / Systemarkitekt, IT utvikling / Utvikler (generell), IT utvikling / Front-end

Nøkkelord

front-end, utvikler

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading