Er du i starten av din karriere som utvikler? Da vil vi høre fra deg!

  • Medie -og innholdsproduksjon
  • 3 uker siden
  • Nordland

Job Information

  • icon
    No. of Openings 1 opening

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: NRK
Stillingstittel: Er du i starten av din karriere som utvikler? Da vil vi høre fra deg!
Frist: 31.01.2023
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Fredrik Undli
Stillingstittel: Seksjonsleder
Telefon: 959 21 709
Kontaktperson: Irina Gorokhova
Stillingstittel: Rekrutteringsansvarlig
Telefon: 412 25 822

Bli kjent med NRK – Norsk Rikskringkasting AS

NRK konkurrerer mot medietilbud fra en hel verden. Vårt uttalte mål er å holde verdensklasse. Nå søker vi talentfulle teknologer som deler vår ambisjon, gjerne deg som blir ferdigutdannet i 2023 eller som har noen års erfaring fra arbeidslivet. Vi tilbyr et faglig sterkt miljø, spennende arbeidsoppgaver og stor frihet til å utforske og lære!

Gjøre en forskjell

Som utvikler hos NRK jobber du med å forenkle hverdagen til mange mennesker. Flere millioner bruker NRKs tjenester ukentlig og stoler på oss i hverdagen. Enten de sjekker været hos Yr, ser på Dagsrevyen eller hører på podkast i NRK Radio-appen. Derfor gir arbeidet vi utretter stor verdi.

Vi får mye positiv oppmerksomhet fordi vi forsøker å ha med universell utforming i all produktutvikling. Det krever tidvis høy grad av faglighet og kreativitet, men vi er overbevist om at det gir bedre publikumsopplevelser for alle. Hos oss vil du få rom til å bidra til dette, og til å bygge egen kompetanse.

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som fullfører en bachelor eller master innen ingeniørfag, IT, programmering, nettverk, sikkerhet, eller tilsvarende i 2023.

Du er nysgjerrig på teknologi, liker å lære nye ting, og utforsker stadig nye fagområder. Du drømmer om å forenkle hverdagen for andre og lage produkter og tjenester der brukerne står i sentrum. Du motiveres av samfunnsoppdraget vårt og vil være med og lage løsninger i verdensklasse.

Vi tror at når folk med ulik bakgrunn samarbeider, skaper vi bedre og mer innovative løsninger. Som ansatt i NRK blir du en viktig del av tverrfaglige team, bestående av folk med ulik kompetanse og virkeområde.

Vi tilbyr

Meningsfullt samfunnsoppdrag
Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag. Du får mulighet til å samarbeide med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i fellesskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø.

Kontinuerlig kompetanseutvikling
Vi ønsker å bidra til din kompetanseutvikling! Du kan blant annet få bidra til videreutvikling av våre aktive faggrupper, der både smidig ledelse og produktutvikling kan være aktuelle temaer for deg. Hvis du vil, er det store muligheter for å representere NRK gjennom talks på konferanser eller å skrive artikler for NRKbeta om digital produktutvikling. Du vil oppleve at NRK er et av de teknologiske miljøene i Norge som ligger lengst fremme når det gjelder digital produkt- og tjenesteutvikling.
I tillegg har vi i NRK ordninger der du kan søke midler til etter- og videreutdanning. Og vi vil gjøre det vi kan for at du skal få utvikle deg som fagperson. I organisasjonen finnes det også svært mange karriereveier i og utenfor teknologi-sfæren i NRK.

Fleksibel og trygg arbeidshverdag
Hverdagslogistikken kan være heftig for oss alle. Der det er mulig, tilstreber vi å gi ansatte den fleksibiliteten de trenger. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og hybrid arbeidshverdag.

Som ansatt i NRK vil du være dekket av både gruppelivsforsikring og fritidsulykkeforsikring og vi tilbyr en av landets beste pensjonsordninger.  NRK tilbyr svært gode permisjons- og sykelønnsordninger hvis man får behov for det.

Om arbeidsgiveren

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge.  Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Sektor: Offentlig
Sted: Dronningens gate 7A, 8006 Bodø
Bransje: Medie- og innholdsproduksjon
Stillingsfunksjon: IT utvikling / Front-end, IT utvikling / Database, IT utvikling / Utvikler (generell)

Nøkkelord

it, utvikler, nyutdannet, utvikler, software

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading