Bli med på reisen mot morgendagens helsevesen!

 • Helse og omsorg, IT, Konsulent og rådgivning
 • 1 uke siden
 • Oslo

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: Sykehuspartner HF
Stillingstittel: Rådgiver IKT – arkitektur
Frist: 27.05.2024
Ansettelsesform: Fast

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Øyvind Grimstad
Stillingstittel: Seniorrådgiver
Telefon: 97 06 14 24
Kontaktperson: Omar Tanveer
Stillingstittel: Avdelingsleder
Telefon: 95 72 84 82

Bli kjent med Sykehuspartner HF

Bli en del av vårt team og vær med på å forme morgendagens helsevesen!

Helse Sør-Øst står ovenfor store og spennende endringer og utfordringer de kommende årene. Vi skal lage pasientens helsetjeneste, bygge nye, moderne sykehus, ta i bruk nye teknologier og sikre at IKT-løsningene understøtter helsepersonellets arbeidshverdag.

Arkitektur er sentralt i arbeidet med endringene og utfordringene som Helse Sør-Øst står overfor. Det er en spennende tid, og vi trenger en nøkkelperson som vil ta ledelsen i å utvikle og optimalisere bruken av vårt arkitekturverktøy, Bizzdesign. Som vår fremste arkitekturverktøy-spesialist vil du være viktig bidragsyter i denne utviklingen.

Arbeidsoppgaver

Du vil bli en del av et kjerneteam som jobber med forbedring og videreutvikling av arkitekturmetodikk og -verktøy. Hos oss vil du få en variert arbeidsdag der du har gode muligheter til å forme din egen rolle og utvikling. Du vil jobbe tett med mange ulike interessenter og prosjekter, som for eksempel innføring av regionale digitale tjenester og bygging av nye sykehus.

Arbeidsoppgavene inkluderer:

 • Tilpasse og konfigurere Bizzdesign i tråd med Helse Sør-Østs behov og gjeldende arkitekturpraksis
 • Samarbeid med andre arkitekter for å sikre effektiv bruk av verktøyet i våre arkitekturleveranser
 • Gi opplæring og veiledning i bruk av verktøyet
 • Være hovedkontakt mot leverandør og være oppdatert på verktøyets roadmap, beste praksis og industritrender

Kvalifikasjoner

 • Vi søker deg som har relevant utdanning fra høyskole eller universitet.Du bør ha god teknisk kompetanse og interesse, og ha evnen til å se helheten og forstå sammenhengene. Det er en fordel med erfaring fra arkitekturarbeid og modelleringsverktøy, men ikke et krav

Personlige egenskaper

Som person liker du å jobbe i team, samtidig som du kan jobbe selvstendig og strukturert. Vi ser etter deg som tar ansvar og kommuniserer godt med de rundt deg. Du er god til å finne løsninger og holder deg oppdatert på teknologiutvikling og –trender. En problemløser med et skarpt øye for detaljer og en lidenskap for å lære nye ting. Personlig egnethet vil bli vektlagt sterkere enn enkelte formelle krav til kompetanse og erfaring.

Vi tilbyr deg ikke bare en jobb, men en mulighet til å gjøre en forskjell!

Du vil bli en del av et stort fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Du vil få være med å utvikle egen stilling og få faglig utvikling.

Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår, samt konkurransedyktige betingelser. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for balanse mellom jobb og fritid.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.

Om arbeidsgiveren

Sykehuspartner –  vi skal utgjøre en forskjell for pasient og sykehus ved å levere bærekraftige, sikre og moderne digitale tjenester.

Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst.

Sykehuspartner forvalter og drifter avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste.  Sykehuspartners mål er å være en effektiv og brukernær leverandør og være en drivkraft for digital transformasjon.

Sykehuspartner har ca 1800 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset.

Sykehuspartner er miljøsertifisert.

Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, «hull i CV», nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Sektor: Offentlig
Sted: Hoffsveien 1D, 0275 Oslo
Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor
Bransje: IT, Helse og omsorg, Konsulent og rådgivning
Stillingsfunksjon: IT drift og vedlikehold / Drift/Operations, IT utvikling / Systemarkitekt, IT utvikling / Utvikler (generell)
Arbeidsspråk: Norsk

Nøkkelord

Arkitektur, arkitekturverktøy, Bizzdesign, modelleringsverktøy, ehelse

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading