Bli en del av IT-miljøet vårt i Brønnøysund!

 • IT, Offentlig administrasjon, Organisasjoner
 • 4 uker siden
 • Nordland

Stillingen

 • icon
  Antall stillinger 1 Stilling(er)

Stillingsbeskrivelse

Arbeidsgiver: Brønnøysundregistrene
Stillingstittel: Vil du jobbe med IT brukerstøtte?
Frist: 20.05.2024
Ansettelsesform: Fast

Bli kjent med Brønnøysundregistrene

Vil du jobbe med IT brukerstøtte?

Om stillingen

Vi ser etter en ny IT-supporttekniker og oppfordrer både deg som er nyutdannet eller har lang erfaring til å søke.

Du vil jobbe i seksjon IT-drift og sikkerhet som er en del av et stort IT-miljø med over 100 personer. Seksjonen har blant annet ansvar for IT-utstyr og brukerløsninger for våre ansatte. Dette omfatter virtuelle og fysiske maskiner, Windows og macOS, mobiltelefoner, AV-utstyr, printere, lokalt installert programvare og SaaS-tjenester. Du skal gi brukerstøtte til ansatte og innleide konsulenter og vil jobbe tett sammen med andre i seksjonen. Å samarbeide med andre for å finne de gode løsningene er derfor viktig i jobbhverdagen vår.

Bor du ikke i Brønnøysund kan vi hjelpe deg med å skaffe bolig, dekke flyttekostnaden og husleien i de seks første månedene.

Arbeidsoppgaver

Jobben din blir å

 • gi brukerstøtte på maskin- og programvare
 • delta på 1. linje servicedesk
 • klargjøre, feilsøke og administrere IT-utstyr
 • utarbeide og vedlikeholde dokumentasjon

Kvalifikasjoner

For å være kvalifisert må du

 • ha 3 års høyere utdanning innen IT. Relevant erfaring og/eller relevante sertifiseringer kan dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • ha teknisk forståelse og god generell IT-kompetanse
 • beherske norsk, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for nivå BEGRENSET

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som

 • er serviceinnstilt og imøtekommende
 • er god til å kommunisere både muntlig og skriftlig
 • tar ansvar, er initiativrik og strukturert
 • trives i et miljø med stor takhøyde

Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • gode muligheter for faglig utvikling
 • fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor når arbeidsoppgavene tilsier at det lar seg gjøre
 • gode velferdsordninger i alle livsfaser og mulighet for trening i arbeidstiden
 • medlemskap i Statens pensjonskasse (https://www.spk.no/) som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten. Se vår flotte arbeidsplass og byen vi bor i, på Havnegata48 (https://www.havnegata48.no/)

Stillingen er fast og lønnet som førstekonsulent med årslønn kr. 466 600-575 400 eller som rådgiver med årslønn kr. 516 800-692 400 avhengig av kvalifikasjonene dine. Prøvetiden er seks måneder.

Vi har et rekrutteringssamarbeid med Brønnøy kommune og Digitaliseringsdirektoratet. Har du en partner som har behov for jobb kan vi formidle kontakt med disse.

Inkludering og mangfold er viktig for oss

Vi ønsker å være en inkluderende arbeidsplass, der vi gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi trenger medarbeidere med ulik erfaring, bakgrunn, kompetanse og kvalifikasjoner for å løse samfunnsoppdraget vårt. Har du hull i CV-en din, nedsatt funksjonsevne eller innvandrerbakgrunn oppfordrer vi deg til å krysse av for dette når du søker stillingen hos oss. Vi innkaller minst én kvalifisert søker fra hver av disse gruppene til intervju.

Bo i Brønnøysund

Brønnøysund er en trivelig liten kystby sør på Helgeland. Vi har korte avstander til det meste og masse vær – uansett årstid! Er du glad i naturopplevelser har vi et utall av muligheter. Mulighetene er mange også for deg som heller foretrekker en tur på kafe eller restaurant, er opptatt av kultur eller ulike treningsmuligheter innendørs.

Hvordan er det å jobbe hos oss sånn egentlig?

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Verdt å merke seg før du søker

Når du søker jobb hos oss, vil navnet ditt stå på en offentlig søkerliste. Ønsker du å bli unntatt fra den offentlige søkerlisten, må du begrunne hvorfor. Vi tar kontakt med deg dersom vi ikke tar ønsket ditt til følge, og du får mulighet til å trekke søknaden din.

For å bli vurdert som søker, må du legge ved relevante attester og vitnemål. Vitnemål for utdanning tatt i Norge laster du opp fra Vitnemålsportalen. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse/NOKUT (https://www.nokut.no/nyhetsarkiv/nye-retningslinjer-for-godkjenning-av-utenlandsk-hoyere-utdanning/).

Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med seksjonsleder Jøran Nordhuus på 90035637 / jno@brreg.no

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Om arbeidsgiveren

Vi er en offensiv etat som jobber med å effektivisere, samordne og utvikle tjenester til nytte for hele Norge. Hos oss finner du flere av de viktigste registrene i landet.
Vi vil at flere skal bruke dataene fra registrene våre, slik at vi sammen kan skape bedre og nye løsninger som samfunnet trenger. Hos oss får du jobbe med 430 dyktige og engasjerte kolleger i et lærevillig og uformelt miljø.

Sektor: Offentlig
Sted: Havnegata 48, 8910 Brønnøysund
Bransje: IT, Organisasjoner, Offentlig administrasjon
Stillingsfunksjon: IT drift og vedlikehold / Drift/Operations, IT drift og vedlikehold / IT-support, Teknisk personell

motta ledige jobber på epost

Få e-postvarsling

Uploading